Op zoek naar een ConcreteCMS ontwikkelaar om een nieuwe website of bestaande website (uit) te bouwen?

Het bijhouden van uw website is nooit zo gemakkelijk geweest als met dit CMS en onze tools. Bewerk elk blok met tekst, afbeeldingen, slides, gegevens of wat u zich ook maar voor kan stellen. Reeds sinds het begin van 2009 kan men al ConcreteCMS als een open source CMS downloaden (hoewel de ontwikkeling begon ergens in 2003). Omdat het destijds nog niet heel bekend was, zijn we het ook pas sinds het begin van 2013 gaan gebruiken (en ontdekken), direct aan het begin van de bedrijfsopstart. En iedere dag uiten we meer een meer liefde richting dit content beheersysteem.

Naarmate de tijd verstrijkt, bouwen we veel blocks (blokken), thema's, modules en dergelijke, dus we hebben reeds heel wat dingen out-of-the-box beschikbaar. Samen met Bootstrap 5 maak ik responsive websites met "frontend editing" hoe het hoort te zijn!

Beperkingen

Nou, om eerlijk te zijn, bijna alles is mogelijk. Ik kan zo niet meteen over beperkingen vertellen, omdat alles wat niet met het basis pakket van dit systeem komt, ik voor u kan ontwikkelen. Het bouwen van modules, templates en alles dat wat nodig is om een blog, persoonlijk portfolio, real estate website of wat u ook nodig lijkt te hebben. Het woord "beperking" in combinatie met ConcreteCMS bestaat niet.

Leercurve

Natuurlijk is er een leercurve om te weten te komen hoe alles werkt, zoals met alles dat is nieuw is voor iemand. Maar... gegarandeerd dat ieder individu het systeem na 75 minuten met tekst en uitleg kent. De ontwikkelaars van dit CMS weten welke problemen mensen kunnen hebben met software en computers. Zie hieronder bijvoorbeeld een quote van de CEO van ConcreteCMS:

You have your own job, and chances are it's not web design. It doesn't take a computer science degree to make some basic edits to a MS-Word document, and the same should be true for your website. However you manage the content your site, it should be intuitive and non-threatening.

Gedurende de ontwikkeling werd elke beslissing die ze hebben gemaakt getemperd door zorgen als deze. Een ander goed voorbeeld:

The more DIY energy you put in, the less money you should have to spend.

Alles is gebouwd op een manier die je moeiteloos content laat bewerken en creëeren op elke pagina in uw website. Ze konden ons leven niet gemakkelijker hebben gemaakt, echt waar. Zal ik het ook makkelijk maken voor u? Neem dan contact met ons op.